Monthly Archives: June 2012

Habislahhhhhhhhhhhhhh :'(

heyheyheyhey. D’: Amacam ni ah? ok..memang saya tahu,mana-mana hubungan pun tdak akan last forever. Yaa,sya tahu..Tapi,saya tdak sanggup mau melupakan kau. Tolonglah. Walaupun saya rasa antara kau dgn crushes sya yang dullllu…kau punya story ngan sya sangaaaaaaaaaatlah buat sya terseksa. … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Boleh kamu komen untuk pertolongan sya? teehee :D

Hey semua ­čÖé Saya di sini ada soalan yang sering ditanya oleh kawan2 saya kat skolah. Bagi dorang ( My group yang kebanyakannya “Gentlemen”) sya nih mcm Love doctor dorg.. so soalannya. ?Macam mana nak┬átahu kalau seseorang tu suka dekat … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment