Boleh kamu komen untuk pertolongan sya? teehee :D

Hey semua 🙂

Saya di sini ada soalan yang sering ditanya oleh kawan2 saya kat skolah. Bagi dorang ( My group yang kebanyakannya “Gentlemen”) sya nih mcm Love doctor dorg.. so soalannya.

?Macam mana nak tahu kalau seseorang tu suka dekat kita?

Tiba saja soalan ni keluar dari mulut diorang,otak sya trus jadi kosong and tak tau nak jawab apa.Sya nih,budak 17 baru and umur pun baru setahun jagung..sya tak tau camne nak jawab soalan diorang nih…So please,kpada yang berpengalaman tu….tolong lah comment2 yerr 🙂 Thank you soooooo much guys and girls :D..

Have happy hour in everyday lives 😀

Advertisements

About QimQimmyQim

Just ordinary guy. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s