Habislahhhhhhhhhhhhhh :'(

heyheyheyhey. D’:

Amacam ni ah? ok..memang saya tahu,mana-mana hubungan pun tdak akan last forever. Yaa,sya tahu..Tapi,saya tdak sanggup mau melupakan kau. Tolonglah. Walaupun saya rasa antara kau dgn crushes sya yang dullllu…kau punya story ngan sya sangaaaaaaaaaatlah buat sya terseksa. Lets just call that someone as “CP“…okay CP,sya sdah bagitau yang sya memang suka pada kau kan. and sya juga sdah ckp yang sya tidak kisah apa2 feedback dri kau. kalau mau jadi kwan ok jak kan kau ckp…In the end,11hb april yg lalu(masa pertabalan DYMM Agong) kita gaduh truk..smpai ada “org” ketiga masuk pergaduhan kita. Then… Stu hari… 2 hari selepas my birthday that is, 22th May..kau tiba2 sms sya,masa sya msih di sekolah. KALAU KAU NAMPAK APA EKSPRESI MUKA SYA TIME TU,MMG KAU PUN AKAN RASA YG SYA MMG BTUL2 BERSYUKUR SGT <3….skali… Sehari sebelum birthday kau,sya cuma tnya yang kau matang atau tdak. Then kau tiba2 mrah. Sya cuma tnya dia sbab dia baru muda,baru 13 tahun,seumur dgn adik sya. selepas dri itu,sya cuma sms kau di hp yang sya ckp sorry bnyak2…..Smpai skarang,kawan rapat sya ckp,sya harus lupakan kau..tp,itulah masalah dia…..SYA TIDAK BOLEH LUPAKAN KAU. Sya pun igt juga yg kau pernah sms sya, “Lupakan lah sya dgn waktu2 sma sya” YA,mmg sya mau lupakan…cuma…I CAN’T.

 

For now… I dont know if i have to keep you in my mind or not. I just love you. As in my song:

If now,I’m looking at you,I would told you that I really miss you.

If now,I’m looking at you…I would hug you and told you much that i really really love you

Now,i really hoping back like the last 2 weeks ago. or i just need to wait. because I like this quote… GOOD THINGS HAPPENS SLOWLY <3…..

Well,Goodbye for now. and if something you want too share……..just comment 🙂

Advertisements

About QimQimmyQim

Just ordinary guy. :)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s