Category Archives: Uncategorized

Ubah Fikiran

Hmmmmmmmmmm. Suddenly,saya terfikir pula mau buat benda baru dalam blog nih. hmm. maybe pasal Touhou..atau pasal anime2 review. kan. mungkin juga saya akan follow mcm kpop,xxx movie(i know im a bad boy) and pasal touhou semua. hmm. anyway,maybe saya boleh … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tak Lama Lagi Nak jadi Free all the time

Hello , assalamualaikum, dan satu malaysia.  SPM untuk pelajar sains tulen akan berakhir tak lama lagi. cuma tinggal dua paper lagi. itu lah juga masa terakhir di sekolah. rindu lah pula kat sekolah. habis 27,kami digelar Ex-lasallian dah. hmmph. sedih … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Song Ji Hyo Memuji Yoo Jae Suk

Originally posted on KoreanIndo:
Song Ji Hyo memiliki kesempatan untuk wawancara kecil dengan eNews dan memuji MC Nasional Yoo Jae Suk. Ketika ditanya tentang kepribadian nyata dari Yoo Jae Suk, ia menjawab, ” Jae Suk oppa bekerja dengan sangat keras,…

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Wahhhh…….Lama tidak update

wahahaha. sejak June tu,saya sanggggggggat sibuk smpai tdur hampir lebih 8 jam.Apa tidak,SPM la katakan. Apa2 pun,sekarang ni bulan 8. Bulan kemerdekaan. Saya update ni pun sebab ni shaja masa yang ada. lepas ni pecutan SPM sudah. Apakan daya, biarlah … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Habislahhhhhhhhhhhhhh :'(

heyheyheyhey. D’: Amacam ni ah? ok..memang saya tahu,mana-mana hubungan pun tdak akan last forever. Yaa,sya tahu..Tapi,saya tdak sanggup mau melupakan kau. Tolonglah. Walaupun saya rasa antara kau dgn crushes sya yang dullllu…kau punya story ngan sya sangaaaaaaaaaatlah buat sya terseksa. … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Boleh kamu komen untuk pertolongan sya? teehee :D

Hey semua 🙂 Saya di sini ada soalan yang sering ditanya oleh kawan2 saya kat skolah. Bagi dorang ( My group yang kebanyakannya “Gentlemen”) sya nih mcm Love doctor dorg.. so soalannya. ?Macam mana nak tahu kalau seseorang tu suka dekat … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment